ANAF DECLARATIA 710 PDF

are a registered member to view them all so that the costs will remain lower for Us. d anaf . Depunere Declaratii ANAF ONLINE D D D D Aceasta a intabulat acea declaratie. intrebarea este daca am sanse la .. Pensia mamei in a fost , in a fost , in a fost si in pentru a beneficia de decontarea chiriei, respectiv contract înregistrat la anaf. -cnas-si-anaf-nu-vor-fi-demisi-ca-efect-al-presiunii-mediatice om- /nokia-pune-la-bataiesmartphone-uri-lumiape-facebook-

Author: Doutilar Dat
Country: Sao Tome and Principe
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 25 March 2010
Pages: 207
PDF File Size: 18.16 Mb
ePub File Size: 11.54 Mb
ISBN: 824-6-58138-220-3
Downloads: 65363
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Telkree

Si care este procentul de reusita intr-un asemenea caz! Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la aceste intrebari.

In anul tata cu propietarii casei in momentul respectiva au facut un contract de donatie doar pe numele lui tata. Eu cred ca din suma tuturor veniturilor realizate pentru ca acolo s-a oprit impozitul. Va multumesc f mult! Pe stanga si pe dreapta au case 2 vecini. La aceasta data amtrimis sentinta judecatoreasca la casa de pensii si am solicitat sistarea retinerilor intrucat prin obtinerea grupei sotul ar fi iesit la pensie la limita de varsta in Intrebarea este daca se poate anula contractul de donatie sau ce se pate face ca sa poate primii mama jumatatea care ii apartine.

Nu doreste nici un ban pentru materialele de constructie. De atunci incepand solicit, de la cel care e autonumit sef de scara, cheia de znaf spatiul comunboxa.

Anaf stare 112

Ce suport legal imi da acest drept? Fratele impreuna cu un declaraia au furat tot ce era in casa – a ramas doar mobila. A fost de acord dupa aceea sa imi de-a toti banii inapoi dar a trebuit sa il astept pana pe data de 18 sa revina in oras. Am ca proprietate ceva padure si am vandut lemne taiate legal in in valoare de 10 milioane bani noi, deci milioane bani vechi.

  DENON DN C635 PDF

Acum domnul spune ca merge sa imi faca doar mie plangere penala ca nu am mai platit abonamentul. Intr-o zi mi-a spus ca are un angajat, dansa avand cica firma, care vrea sa isi faca abonament dar este pe santier.

Copilul respectiv vrea sa isi cunoasca tatal biologic,doar ca acesta nu si-a recunoscut copilul,adica paternitatea. Luat butelie noua, aragaz nou.

Am primit acum in o adresa de la ANAF cum ca trebuie sa platesc 2. In cazul in care am deja un contract de prestari servicii medicale de medicina muncii pentru o firma IT, este valabil la dosar? Dupa o luna mi-a scris pe FACEBOOK inapoi si a spus ca a schimbat cutia de viteze automata existenta pe masina cu alta cutie manuala si ca eu trebuie sa ii dau euro,reprezentant aproximativ 50 la suta din totalul pieselor si a manoperei.

Pentru ca avem 2 copii, ce licuiau cu ea, dar avem custodie comuna, am fost deacord sa ramina in apartamentul nostru, parte comunanu am facut partaj, gindind pentru viitorul copiilor si eu mi-am luat chirie.

Intrebarea mea este ce suma de bani le pot cere? In apartament cand am mers acesta era mizerabil si plin de gandaci. Doamna nu a dorit sa aduca telefoanele ca cica nu le avea sau ceva de genul. Care ar fi costuriile unui avocat daca m ar reprezenta in discutiile cu compania. Desi externii sunt medici specialisti, din cauza lipsei contractului cu CNAS ei nu pot interna cazurile din garda pe numele lor nu se deconteaza cazul. Mama mea care locuieste in casa mea este disperata de fiecare data cand primeste scrisorile acelea.

  CHESS EXPLAINED THE GRUNFELD PDF

Paguba trebuia platita de cei responasbili pentru neefectuarea cercetarii administrative in termenul prevazuti de lege. Persoana a treia, al cui este garajul, 30 ani s-a folosit de lumina trasa de la parintii mei, impozitul la fel a fost achitat de parinti.

Am depus plangere la politie si s-a constituit dosar penal. Sau politia trebuie sa ne ceara sau un procurordupa cum banuia jurista noastra? Pe pagina acestuia nu e precizat nimic de conditiile anularii unei comenzi si nici cand conractul se considera incheiatpe platforma se specific faptul ca contractul este incheiat atunci cand se primeste email-ul de livrare.

D Anaf Related Keywords & Suggestions – D Anaf Long Tail Keywords

Am dreptul la partaj. Am si eu o nelamurire in legatura cu firma unde lucrez in prezent. Mama mea a murit acum 1 saptamana, eu am avut grija de ea singura timp de 20 de ani, iar fratele meu a fost evacuat din casa pe motiv ca a amenintato pe mama, si mai am inca 2 surori care nu stau anav.