CURS OSPATAR PDF

‘Nu rata Cursul de bucătar. Începem in 11 octombrie, mai sunt 3 locuri. Timeline Photos. 35 photos. Macri Academy’s photo. Curs Ospatar. 50 photos. Phone, Suggest a phone number Curs Ospatar-Chelner, Bacau, Romania. 1 like. College Posts about Curs Ospatar-Chelner. There are no stories available . CURS – Ospatar(chelner) si vanzator in unitatile de alimentatie. Public. · Hosted by Centrul De Calificare Adulti Iasi. Interested.

Author: Kagagor Yoran
Country: Oman
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 26 March 2009
Pages: 26
PDF File Size: 9.81 Mb
ePub File Size: 9.48 Mb
ISBN: 609-2-71523-832-2
Downloads: 4495
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezil

Sezonul incepe in martie si se incheie in ianuarie. Download formular de aplicare model cv EN. Prepararea hranei se efectueaza in incinta locurilor de cazare de catre fiecare muncitor in parte.

EFORTUL TAU VA FI RASPLATIT

Nu se solicita experienta. Echipamentul de munca va fi facilitat de catre angajator.

In cazul in care nu aveti certificate, va vom asista in gasirea unui centru de formare licentiat Inchide oferta. Recrutari permanente RO only Job description Perioada de selectare de personal feminin pentru campania de capsuni,care se desfasoara in zona Huelva- Spania.

Celestyal Cruises Recrutari permanente. Doar engleza sau experienta Nu va fie teama daca nu sunteti pe deplin calificati, stim cum sa evidentiam calitatile in fata angajatorilor. Compania manageriaza 10 vase ale Amadeus Luftner Cruises: Chiar daca nu aveti experienta sau cunostinte de limba engleza, trebuie doar atitudinea corecta pozitivi si muncitori pentru a obtine un loc de munca.

Sunteti bine pregatiti, poate aveti deja experienta locurilor de munca pe vase de croaziera. Plata se va efectua la fiecare 15 zile,pe data de 5 si 20 ale lunii Position: Va uram contract usor!

  ACELLULAR CEMENTUM PDF

Ne puteti contacta pentru orice informatie. Noi avem toate raspunsurile.

Salariul este conform Conventiei Colective de Munca aplicabile in zona Huelva. Click pentru a mari.

Locuri de munca / Joburi / Angajari vase de croaziera fara comision

Programul de munca este in functie de necesitatea campaniei,si se pot munci 6. Cand primim contractul semnat, putem incepe procesul de aplicare. Luftner Cruises Recrutari permanente Informatii generale River Cruise Services este o companie din Cipru specializata in servicii de Resurse Umane si Management pentru industria croazierelor fluviale.

Obiectivul nostru este sa gasim cele mai bune oferte pentru tine, asa trebuie sa fie! Conturile vor fi deschise de catre angajator in momentul semnarii contractului curz de munca,fara nici un cost aditional fata de salariat. Doar o conversatie telefonica prietenoasa va poate aduce un contract de angajare. Oferta valabila pentru persoane apte pentru munca la camp,cu varsta ospatsr de 18 ani. Fara engleza sau experienta Chiar daca nu aveti experienta sau cunostinte de limba engleza, trebuie doar atitudinea corecta pozitivi si muncitori pentru a obtine un loc de munca.

Sunt camere de 4 persoane, cu sufragerie, baie si bucatarie comuna. In cazul in care nu se dispune de bani de intretinere personala pana la efectuarea primei plati, angajatorul faciliteaza avansuri salariale pentru fiecare osaptar. Trimite CVul tau la office aurasjobs.

Trimiterea aplicatiei Pregatirea interviului. Procesul de aplicare De la primul contact pana la prima zi de lucru. Oferte joburi Ofertele de mai jos sunt posibile pachete pe care le puteti primi. La sfarsitul contractului uniforma se returneaza si banii vor fi rambursati in cazul in care este fezabila Pe parcursul contractului veti fi asigurati de catre companie Aproximativ 70 de ore de lucru pe saptamana, 7 zile pe saptamana Daca finalizati primul contract veti primi o invitatie pentru urmatorul Website: Pastram legatura dupa imbarcarea acestora, primim feedback despre experienta lor si oferim asistenta suplimentara in cazul in care este necesar.

  HVAC PSYCHROMETRIC CHART PDF

Cum poti aplica Inainte de inceperea aplicatiei te rugam sa verifici procesul de aplicare. In urma conversatiei telefonice, ne intalnim sau va trimitem prin e-mail contractul nostru de colaborare.

Carnival Cruise Lines Interviu ospatari ianuarie Informatii generale Locuri de munca vase de croaziera pe ocean fara experienta, varsta candidatilor trebuie sa fie cuprinsa intre de ani Contractele au o durata de luni, costul primului bilet de avion este suportat de catre angajati Cazarea si masa sunt gratuite fiind asigurate de catre companie Uniformele sunt furnizate de companie contra cost, fiind dedusa suma de aprox.

CURS – Ospatar(chelner) si vanzator in unitatile de alimentatie

Prin email Trimite CVul tau la office aurasjobs. Varsta minima este de 18 ani,iar cea maxima de 50 de ani. Dupa ce semnati contractul care asigura locul de munca, rezervati biletul de avion uneori, in functie de necesitati, compania va plati biletul sau va rambursa costul cand cufs pe nava si va pregatiti pentru imbarcare.